Groep H: Arsenal komt achterstand te boven tegen Köln

15 september 2017, 00:07

Arsenal is de groepsfase Europa League goed begonnen ondanks een uitgestelde wedstrijd en een prachtige goal van FC Köln. De ploeg van Arsène Wenger kwam op achterstand tegen de Duitsers, maar wist dat uiteindelijk om te buigen in een 3-1 overwinning.

Vanwege extreme drukte bij het Emirates Stadium werd de aftrap van de wedstrijd met een uur uitgesteld. Uiteindelijk begon het duel dus om 22.05 uur. Al na negen minuten kwam Köln op voorsprong door een prachtige treffer van Jhon Cordoba. Hij schoot de bal van ruim 35 meter achter doelman David Ospina. 

In de tweede helft was het Arsenal dat beter voor de dag kwam. Wenger bracht Sead Kolasinac in en dat bleek een goede wissel. Drie minuten na de rust tekende hij voor de gelijkmaker. Na ruim een uur spelen was er dankzij Alexis Sánchez de voorsprong voor de Engelsen. Het slotakkoord kwam op naam van Héctor Bellerin. Hij schoot in de rebound de 3-1 binnen.

Rode Ster-BATE Borisov

Het duel tussen Rode Ster Belgrado en BATE Borisov eindigde donderdagavond in 1-1. Nemanja Radonjic zette de Servische club kort na rust op voorsprong. De bezoekers kwamen dankzij een doelpunt van Nikolay Signevich zo'n twintig minuten voor tijd weer langszij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen