Groep L: Rosenborg afgedroogd, grote zege voor Zenit

14 september 2017, 23:21

Rosenborg BK, dat ten koste van Ajax de groepsfase van de Europa League bereikte, kende donderdagavond een slechte start. Op bezoek bij Real Sociedad gingen de Noren met 4-0 onderuit. Het andere duel in de groep tussen FK Vardar Skopje en Zenit Sint-Petersburg eindigde in 0-5.

Real Sociedad-Rosenborg

Rosenborg BK kwam er op bezoek bij Real Sociedad geen moment aan te pas. Binnen tien minuten stonden de Spanjaarden op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Diego Llorente en David Zurutuza. Vlak voor rust werd het nog erger voor de Noren toen Jörgen Skjelvik de bal in eigen doel werkte. Na rust nam Sociedad wat gas terug, maar een kwartier voor tijd bepaalde Llorente met zijn tweede van de avond de eindstand op 4-0.

Vardar Skopje-Zenit

Net als Real Sociedad kende Zenit Sint-Petersburg een uitstekende start. Door de 0-5 zege op bezoek bij Vardar Skopje gaan de Russen na de eerste speelronde aan kop in groep L. Door twee doelpunten van Aleksandr Kokorin stond Zenit al snel op een comfortabele 0-2 voorsprong. Artem Dzyuba maakte voor rust ook nog de derde treffer. In de tweede helft wisten Branislav Ivanovic en Emiliano Ariel Rigoni nog te soren waardoor het uiteindelijk maar liefst 0-5 werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen