Ecuador heeft nieuwe bondscoach, Syrië speelt in Maleisië

14 september 2017, 12:22

Ecuador maakt de WK-kwalificatie af met een nieuwe bondscoach. Jorge Celico is aangesteld als opvolger van de ontslagen Gustavo Quinteros (foto), zo meldt de bond via de officiële kanalen. Celico was al  werkzaam voor de bond. Het Zuid-Amerikaanse land heeft nog een minimale kans om het eindtoernooi in Rusland te bereiken.

Een teleurstellende kwalificatiecampagne ligt ten grondslag van het vertrek van Quinteros. Met twee wedstrijden te gaan, moet Ecuador ten minste een marge van vier punten goed zien te maken om minimaal play-offs te bereiken. La Tricolor liet in de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Peru (1-2) dure punten liggen. Ecuador speelt nog tegen Chili en Argentinië. Ecuador was op het WK in Brazilië nog van de partij.

Syrië speelt in Maleisië

Syrië speelt zijn play-offwedstrijd in de WK-kwalificatie tegen Australië in Maleisië. De stad Malacca was in eerdere kwalificatieduels van Syrië ook al het decor. Door de oorlog in Syrië mag de nationale ploeg geen wedstrijden spelen in eigen land. Syrië en Australië treffen elkaar op donderdag 5 oktober in Maleisië, de return is dinsdag 10 oktober. De winnaar van het tweeluik speelt een laatste play-off tegen een land uit Noord- of Midden-Amerika.

Lees meer: de stand van zaken in de WK-voorrondes in alle continenten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen