Sánchez treft Bosz: "Goede coach en een goed mens"

13 september 2017, 17:28

Ajax is niet present in de Champions League, maar toch is er vanuit Amsterdams perspectief nog genoeg om naar uit te kijken. Zo staat er woensdagavond de confrontatie tussen het Tottenham Hotspur van Davinson Sánchez en het Borussia Dortmund van Peter Bosz op het menu. De verdediger kijkt uit naar de clash.

Voor de Colombiaan betekent het duel met Dortmund een weerzien met Bosz, de trainer met wie hij bij Ajax goed samenwerkte. "Peter is een goede coach en een goed mens", zegt Sánchez op de website van Dortmund. "Hij heeft altijd in mij geloofd en gezegd dat ik een mooie toekomst heb. Hij gaf mij steeds het vertrouwen en dat is belangrijk voor een speler. Hij gaat het goed doen bij Dortmund, maar hopelijk niet vanavond", knipoogt de verdediger.

Sánchez kan niet wachten om te spelen in de Champions League. "Het wordt mijn eerste keer in dat toernooi en dat is natuurlijk mooi. We zitten in een lastige groep, maar we weten dat we de kwaliteiten hebben om de volgende ronde te halen", zegt de Colombiaan, die afgelopen weekend in de basis begon tegen Everton (0-3 winst). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen