Roma - Atlético doelpuntloos, Chelsea haalt uit tegen Qarabag

12 september 2017, 23:17

AS Roma en Atlético Madrid hebben elkaar in de eerste groepswedstrijd op een 0-0 gelijkspel gehouden. Daardoor laten ze de koppositie voorlopig aan Chelsea. Tegen Qarabag haalde de kampioen van Engeland juist de grootste uitslag van de openingsronde tevoorschijn: het werd 6-0!

AS Roma - Atlético Madrid 0-0

AS Roma en Atlético Madrid zorgden dinsdagavond voor het enige Champions League-duel zonder doelpunten. Dat lag vooral aan Roma-doelman Alisson Becker. Gedurende de wedstrijd zag hij liefst tien pogingen op zich afkomen, maar geen een keer bezweek hij. Overigens had de goalie ook de hulp van bijvoorbeeld de paal, die Saúl Ñiguez op zijn weg vond. Ook kreeg hij een keer de hulp van Kostas Manolas, die op geweldige wijze een bal van Koke van de lijn gleed. Maar daarna was de Braziliaan zelf het grote obstakel voor de Madrilenen. Antoine Griezmann, Ángel Correa, Luciano Vietto en Yannick Ferreira Carrasco kregen hem allemaal niet klein.

Chelsea - Qarabag FK 6-0

De debutant had zich mogelijk wat meer voorgesteld van haar eerste minuten in de Champions League. Al vroeg krulde Pedro de bal na een kort genomen corner fraai binnen vanaf een meter of achttien. De goal van Davide Zappacosta was nog mooier, al blijft het zeer de vraag of hij het zo bedoelde. Vanaf de rechtflank vloog zijn trap in de verre kruising. Na de pauze was het helemaal gedaan met het verzet uit Azerbeidzjan. Cesar Azpilicueta, Tiemoue Bakayoko en Michy Batshuayi tilden de score naar 5-0. Waarna Maksim Medvedev namens de bezoekers nog een eigen goal maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen