Memphis en Tete met zege richting kraker tegen PSG

10 september 2017, 19:05

Olympique Lyon is na vijf speeldagen in het nieuwe Ligue 1-seizoen nog zonder nederlaag. De ploeg van basisspeler Memphis Depay en invaller Kenny Tete won zondag de thuiswedstrijd tegen En Avant Guingamp met 2-1.

Met een treffer in de negentiende minuut zorgde Mariano Díaz ervoor dat Lyon ging pauzeren met een 1-0 voorsprong. In de tweede helft maakte de thuisclub aanvankelijk een matige indruk, wat in de 71ste minuut resulteerde in de gelijkmaker van Guingamp. Marcus Thuram kopte raak uit een nieuw ingebrachte hoekschop (1-1).

Lang had Lyon echter niet nodig om weer de leiding te nemen. Memphis bracht Nabil Fekir een minuut na de gelijkmaker in stelling en laatstgenoemde schoot succesvol op doel na een individuele actie. Daarmee bezorgde Fekir Lyon een 2-1 zege, waardoor zijn team na vijf duels elf punten heeft.

Volgende week gaat Lyon op bezoek bij Paris Saint-Germain, dat na vijf wedstrijden nog zonder puntenverlies is. Landskampioen AS Monaco staat tweede met twaalf punten, ondanks een 4-0 nederlaag bij Nice op zaterdag. Lyon is de nummer drie van het Ligue 1-klassement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen