Internazionale wint, Real Sociedad koploper in Spanje

10 september 2017, 14:47   Bijgewerkt: 10 september 2017, 15:22

Het is Internazionale gelukt om de thuiswedstrijd tegen SPAL 1907 in winst om te zetten. De ploeg van Luciano Spalletti had aan een doelpunt in de eerste helft en een goal in de tweede helft genoeg om de promovendus met 2-0 te verslaan.

De 1-0 werd gemaakt door goudhaantje Mauro Icardi, die in de 27ste minuut een penalty verzilverde. De strafschop kwam met controverse tot stand. Joao Mario werd op de rand van het strafschopgebied neergelegd en kreeg een vrije trap van de scheidsrechter. Na gebruik te maken van de videoscheidsrechter werd er echter alsnog een penalty toegekend. De 2-0 werd in de tweede helft gemaakt door Ivan Perisic. De Kroaat pegelde geweldig raak met een volley. Daardoor is Inter na drie speelronden nog foutloos. SPAL staat op vier punten.

Sociedad wint weer

In Spanje heeft Real Sociedad een 2-4 zege geboekt op Deportivo la Coruña. Grote man aan de zijde van de Basken was Asier Illarramendi, die twee treffers maakte. Daardoor staat Sociedad na drie wedstrijden gedeeld eerste; net als FC Barcelona heeft het negen punten. Voor Deportivo is de seizoensstart met één punt uit drie duels teleurstellend te noemen.