Stegeman na nederlaag: "Laat dit een wijze les voor ons zijn"

9 september 2017, 22:22

John Stegeman zag Heracles Almelo in eigen huis met 2-4 onderuit gaan tegen Feyenoord. De trainer was niet blij met hoe zijn ploeg aan de wedstrijd begon, maar was uiteindelijk toch tevreden met de veerkracht die zijn spelers toonden. "We hadden misschien nog een punt kunnen pakken."

Heracles stond na de eerste helft met 0-3 achter in het Polman Stadion, maar kwam na rust nog terug tot 2-3. "We speelden twee verschillende helften. Ik denk dat we onszelf in de eerste helft de nek omdraaien", aldus Stegeman na afloop in gesprek met FOX Sports. "Feyenoord deed het natuurlijk goed, maar ik denk dat we door individuele fouten de doelpunten tegen kregen. Dat is gewoon slecht en daardoor krijgen we ook minder vertrouwen."

In de rust gaf Stegeman zijn ploeg daarom extra aanwijzingen. "We gingen één-op-één spelen en toen ging het veel beter. Toen was het een kwestie van duels winnen en dat deden we goed. Toen hebben we er echt nog een wedstrijd van gemaakt. Misschien hadden we zelfs nog wel een punt kunnen pakken", stelt de trainer, die hoopt dat Heracles ervan leert. "Laat dit een wijze les voor ons zijn dat we niet meer zo'n eerste helft moeten spelen zoals vandaag. Dan wordt het heel lastig. Maar we hebben veerkracht getoond. Complimenten ook voor de invallers, die hebben het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen