Nice boekt zonder Sneijder overtuigende zege op Monaco

9 september 2017, 18:58

OGC Nice heeft zaterdagavond flink uitgehaald tegen AS Monaco. In het Allianz Riviera werd het maar liefst 4-0. Mario Balotelli nam de helft van de treffers voor zijn rekening. Wesley Sneijder ontbrak bij de thuisploeg vanwege een blessure.

AS Monaco verloor deze zomer flink wat sterkhouders en hoewel de regerend kampioen goed aan de competitie begon, roept Nice die zegereeks nu een halt toe. Na zes minuten spelen kreeg de thuisploeg een strafschop toegewezen die Balotelli benutte. Nog voor er twintig minuten waren gespeeld viel de 2-0. Alassane Plea was het eindstadion van een counter.

Na een uur spelen kwam Nice vrij eenvoudig op 3-0. Balotelli stond volledig vrij en kon zo zijn tweede van de avond binnenwerken. Het werd nog erger voor Monaco, want met nog vijf minuten te spelen maakte Ignatius Ganago er 4-0 van. Daardoor blijft Paris Saint-Germain als enige ploeg foutloos na vijf wedstrijden. Monaco is na zaterdag de nummer twee met twaalf punten. Nice komt op zes punten en staat achtste in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen