Chelsea te sterk voor Leicester, simpele zege Arsenal

9 september 2017, 18:03

Chelsea heeft de uitwedstrijd tegen Leicester City omgezet in een 1-2 overwinning. Voor de ploeg van Antonio Conte betekende het de derde zege op rij in de Premier League. Daarmee staat Chelsea voorlopig op de derde plaats op de ranglijst.

De regerend kampioen begon goed aan de wedstrijd in het King Power Stadium en nam vanaf het begin het initiatief. Ondanks het overwicht kreeg Chelsea niet direct veel kansen. Vlak voor rust viel de openingstreffer dan toch. Op aangeven van César Azpilicueta kopte Alvaro Morata binnen. 

Vijf minuten na rust was het opnieuw raak voor de bezoekers. 

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté knalde vanaf twintig meter de 0-2 binnen. Leicester City kreeg kort daarna de kans om vanaf elf meter de aansluitingstreffer te maken nadat Thibaut Courtois Jamie Vardy neerhaalde. Vardy verzilverde de strafschop zelf. Verder dan dat kwam Leicester echter niet en dus pakt Chelsea opnieuw drie punten. Sinds de start van de Premier League won Leicester City slechts eenmaal waardoor de club onderaan bungelt op de ranglijst.

Arsenal-Bournemouth

Arsenal had in eigen huis weinig moeite met AFC Bournemouth. De ploeg van Arsène Wenger won vrij gemakkelijk met 3-0.  Danny Welbeck tekende al na zes minuten voor de openingstreffer. Alexandre Lacazette verdubbelde na een half uur de score. Dat betekende zijn tweede competitiegoal voor Arsenal.

Ook na rust was Arsenal de betere partij en al snel viel de derde treffer. Op aangeven van Aaron Ramsey maakte Welbeck enkele minuten na rust zijn tweede van de middag. Door de zege stijgt Arsenal naar de zesde plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen