Coutinho nog niet in selectie Liverpool, rentree Hazard

8 september 2017, 16:50

Liverpool moet het zaterdag tegen Manchester City zonder Philippe Coutinho doen. Manager Jürgen Klopp liet vrijdag tijdens de persconferentie weten dat de Braziliaan nog niet fit genoeg is om in actie te kunnen komen en daarom buiten de wedstrijdselectie is gelaten.

Coutinho kampt volgens Liverpool met een rugblessure, maar de spelmaker stond deze zomer nadrukkelijk in de interesse van FC Barcelona. Tot een overgang kwam het echter niet. Klopp wilde het tijdens de persconferentie niet hebben over de afgeketste transfer. "We moeten nu zorgen dat Coutinho klaar is voor de rest van het seizoen, dat is met ons drukke schema redelijk lastig. Hij was het daarmee eens en wilde ook niet maar vijftien minuten spelen", laat de manager weten.

Hazard

Wel goed nieuws voor Chelsea. Eden Hazard, die afgelopen week met België tegen Gibraltar zijn rentree maakte na een enkelblessure, zit weer bij de selectie voor het duel met Leicester City. "Hazard heeft flinke stappen gemaakt in zijn herstel en ik verwacht dat ik op hem kan rekenen. Hoeveel minuten hij kan spelen bepaal ik pas op het laatste moment. Hij heeft hard gewerkt aan zijn herstel en is een belangrijke speler voor ons", aldus manager Antonio Conte tijdens het persmoment op vrijdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen