Wenger gelooft in Alexis: "Zal snel weer op zijn best zijn"

7 september 2017, 13:55

Arsene Wenger gelooft in de mentale kracht van Alexis Sánchez en denkt dat de Chileense smaakmaker van Arsenal binnen een mum van tijd weer op zijn niveau zal zitten. Ondanks het feit dat een transfer naar Manchester City er niet van kwam, twijfelt Wenger er niet aan dat zijn pupil er weer een mooi seizoen van gaat maken.

Arsenal wilde Sánchez wel voor 65,5 miljoen euro naar Manchester City laten gaan, maar liet de transfer afhangen van de komst van Thomas Lemar. Omdat de vleugelspeler van AS Monaco ondanks een monsterbod van 100 miljoen euro niet naar Noord-Londen kwam, mocht Sánchez niet weg. "Hij zal snel weer op zijn best zijn", voorspelt Wenger volgens de BBC. "De transfermarkt was hectisch voor hem, maar die is nu voorbij. Lemar is bij Monaco en heeft daar de focus, Alexis is hier en focust zich alleen maar op Arsenal."

Tot de laatste seconde van de transferwindow was het onrustig, iets wat Wenger betreurt. "Ik vind echt dat het tijd is om de regels te veranderen: de transfermarkt moet eerder dicht. De spelers hebben nu geen duidelijkheid. Voor de clubs is het ook niet lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen