Servië deelt Ierland dreun uit dankzij treffer Kolarov

5 september 2017, 22:44

Servië is nog niet zeker van WK-deelname, maar heeft dinsdagavond wel een enorme stap gezet. Door een 0-1 zege op de belangrijkste concurrent Ierland is de plaatsing voor het eindtoernooi in Rusland heel dichtbij. Overigens profiteerde Wales optimaal van die uitslag en klimt het dankzij een winst tegen Moldavië naar de tweede plek.

Ierland - Servië 0-1

Aleksandar Kolarov is dit seizoen tot dusver uiterst productief voor AS Roma en liet zich nu ook voor de nationale ploeg gelden. De linksback kwam precies op het juiste moment mee op en knalde de bal zonder pardon hard via de onderkant van de lat tegen de touwen. Nikola Maksimovic kreeg vervolgens nog wel rood bij de Serviërs, maar dat leverden de Ieren niet genoeg ruimte om gelijk te maken.

Moldavië - Wales 0-2

Wales kwam in Moldavië pas laat door de hechte defensie heen. Pas in de laatste tien minuten knapte Moldavië. Hal Robson-Kanu kopte de bal al vallend binnen na een voorzet vanaf de linkerkant. In de blessuretijd van de wedstrijd was het Aaron Ramsey die de score zelfs naar 0-2 tilde.

Overig duel:

Oostenrijk - Georgië 1-1 (Louis Schaub - Valeriane Gvilia)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen