Orejuela maakt eerste minuten bij Ajax: "Dingen kunnen beter"

4 september 2017, 21:44

Ajax-aankoop Luis Orejuela (links op foto) kijkt met een goed gevoel terug op zijn debuut in het Nederlandse voetbal. De Colombiaanse back maakte vrijdag zijn eerste minuten in de gewonnen wedstrijd van Jong Ajax op bezoek bij Jong PSV (0-3).

"Ik ben heel blij. Ik weet dat als ik hard blijf werken, ik meer minuten ga maken", zegt Orejuela tegen Ajax TV. "Ik moet me nog aanpassen aan het team. Er zijn dingen die beter kunnen. Beetje voor beetje, dag voor dag, word ik beter en ga ik mooie wedstrijden spelen."

Orejuela startte in de basis en speelde de hele wedstrijd mee. "Ik ben pas net hier en heb al mijn eerste minuten gemaakt, om op hetzelfde niveau te komen als mijn collega's. Zij zijn heel goed. Snel en dynamisch aan de bal."

Bij Jong Ajax speelt de Zuid-Amerikaan onder de vleugels van Michael Reiziger. "Hij was ook een verdediger. Hopelijk kan ik veel van hem leren. Bovendien spreekt hij Spaans. Hij heeft niet heel veel met mij gesproken. Gewoon over dingen die ik in het veld moest doen. Het resultaat spreekt denk ik boekdelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen