Modric: "FIFA maakt zich weer eens niet druk om ons"

4 september 2017, 07:58

Luka Modric, international van Kroatië, heeft uitgehaald naar de FIFA. Vanwege zware regenval met een onbespeelbaar veld tot gevolg werd zaterdag de WK-kwalificatiewedstrijd van de Kroaten tegen Kosovo in Zagreb gestaakt. Een dag later, vanaf 14.30 uur, werd het restant afgewerkt. Dit ondanks dat Kroatië komende dinsdag alweer op bezoek moet bij Turkije. De FIFA weigert het treffen met de Turken uit te stellen.

"De gang van zaken heeft ons beïnvloed op het veld", aldus Modric, die tegen Kosovo de assist gaf voor het winnende doelpunt van Domagoj Vida (1-0). "Zaterdagavond werd ons verteld dat we niet zouden spelen. Daarom hebben we twee of drie uur langer geslapen dan normaal. Zondagochtend werden we gewekt alsof we in het leger zitten, omdat we die middag moesten voetballen."

"Dat is geen ideale voorbereiding voor zo'n belangrijke wedstrijd", moppert Modric. "De FIFA heeft opnieuw laten zien dat het zich niet bekommert om ons, de spelers. Als de wedstrijd maar gespeeld wordt. Het was gevaarlijk om op dit veld te voetballen, maar de FIFA zou zich niet druk hebben gemaakt over een eventuele blessure. Het belangrijkste is dat we moeten spelen tegen Turkije en de FIFA wil die partij niet uitstellen tot woensdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen