Deschamps: "Moeten vol aan de bak in laatste twee duels"

4 september 2017, 00:08

Frankrijk blameerde zich zondagavond door in de WK-kwalificatie gelijk te spelen tegen Luxemburg. In eigen huis werd het 0-0 en daardoor ziet het land Zweden in groep A tot op één punt naderen. Bondscoach Didier Deschamps was uiteraard teleurgesteld.

Deschamps zag Frankrijk veel kansen krijgen, maar de Luxemburgse defensie bleef op de been. "We hadden vandaag absoluut moeten soren. We hebben gewoon te veel kansen gemist. Zolang het 0-0 blijft staan, blijft Luxemburg er natuurlijk in geloven. Het was lastig om tegen zo'n compact team te spelen. Dit heeft niks te maken met een weinig effectieve aanval. Drie dagen geleden was dit namelijk helemaal niet het geval", doelt hij op de 4-0 zege tegen Nederland.

De bondscoach beseft dat de laatste twee duels in de WK-kwalifiatie, tegen Bulgarije en Wit-Rusland, nu heel belangrijk gaan worden. "Het resultaat van afgelopen donderdag blijkt nu heel belangrijk. Maar dat waren deze drie punten ook. We moeten nu strijd leveren tot het einde, we moeten vol aan de bak. De laatste twee duels gaan beslissend worden", besloot Deschamps. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen