Vertonghen belangrijk voor België: "Gaan wel wat drinken"

3 september 2017, 23:45

Mede dankzij Jan Vertonghen heeft België zich zondagavond weten te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. De verdediger zorgde voor de openingstreffer tegen Griekenland (1-2 zege). De oud-Ajacied zag dat het spel voor verbetering vatbaar was, maar was vooral blij met het WK-ticket.

België plaatste zich door de zege op Griekenland als eerste Europees land voor het WK. "De kwalificatie was het belangrijkste. We hebben niet echt goed gespeeld, maar we zijn er wel", reageerde Vertonghen na afloop tegenover Sporza. De spelers vliegen direct terug naar België om zich vervolgens weer bij hun club te melden, maar voor een klein feestje wordt tijd gemaakt. "We gaan er toch zeker eentje drinken", lacht de verdediger.

Tegen Griekenland begon België moeizaam en het eerste doelpunt van de wedstrijd viel pas twintig minuten voor tijd. "Het was een lastige wedstrijd. We stonden achterin niet altijd even goed en daar maakte Griekenland gebruik van. We moesten toch weer aan de bak, omdat de Grieken meteen scoorden. Gelukkig volgde de prachtige voorzet van Thomas en het doelpunt van Romelu", aldus een blije Vertonghen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen