Hubchev: "Nederland staat er fysiek een stuk beter voor"

3 september 2017, 23:32

Petar Hubchev was niet zo te spreken over Bulgarije na de 3-1 nederlaag tegen het Nederlands elftal in Amsterdam. De trainer vond Nederland fysiek en conditioneel de betere partij en was ook niet zo te spreken over het feit dat de duels tegen Zweden en Oranje zo dicht op elkaar en vroeg in het seizoen waren gepland.

"Ik heb niet veel goede dingen gezien", begon Hubchev tijdens de persconferentie na afloop. "Fysiek waren we helemaal niet goed. De meest voor de hand liggende reden daarvoor is dat het gewoon nog vroeg in het seizoen is. Dat heeft zeker een rol gespeeld, maar het is wel erg makkelijk gezegd."

Afgelopen donderdag wist Bulgarije ook van Zweden te winnen en zelfs driemaal te scoren. De bondscoach maakte zich in eerste instantie dan ook geen zorgen over de achterstand tegen Oranje. "In de rust zei ik tegen mijn ploeg dat zelfs als we met 2-0 achter zouden komen, wij een team zijn dat altijd terug kan komen. Daarom moesten we niet in paniek raken nadat we al na zeven minuten een doelpunt tegen kregen. Maar dat Nederland er fysiek beter voorstaat dan wij is duidelijk", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen