Debutant Woodburn held van Wales: "Ik wil niet slapen"

3 september 2017, 09:33

Wales-held Ben Woodburn heeft zaterdagnacht ongetwijfeld amper zijn ogen dicht gehad. De zeventienjarige debutant hielp zijn land zaterdag tegen Oostenrijk aan een minimale overwinning, en houdt daarmee de WK-droom levend. Bondscoach Chris Coleman gooide de speler van Liverpool twintig minuten voor tijd voor de leeuwen en kreeg zes minuten later het vertrouwen terugbetaald.

Woodburn pikte de bal op nadat Oostenrijk slecht uitverdedigde. "De bal kwam uit de lucht bij mij terecht. Ik probeerde zo snel mogelijk te schieten", haalt Woodburn het moment terug in gesprek met Sky Sports. "Het is een fantastisch gevoel. Ik kon me niet beter wensen, ook de reactie van de fans niet. Ik wil vanavond niet slapen." Gareth Bale voegde daaraan toe: "We laten hem ook niet slapen vanavond."

Dankzij de zege heeft Wales het bereiken van de tweede plaats in eigen hand. Het staat op twee punten achterstand van Ierland, de huidige nummer twee. Het buurland komt in de laatste speelronde van de WK-kwalificatie op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen