De Graafschap laat punten liggen in saai duel met RKC

2 september 2017, 21:36

De Graafschap heeft vroeg in het seizoen voor de tweede keer punten laten liggen. In het derde Jupiler League-duel van dit seizoen kwamen de Superboeren zaterdag op bezoek bij RKC Waalwijk niet verder dan een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel. Na rust kwam De Graafschap met tien man te staan.

Beide ploegen schotelden het publiek een saaie wedstrijd voor. Op een paar mogelijkheden na gebeurde er maar weinig in Waalwijk. De tweede helft was wel iets vermakelijker, maar bleef het niveau ondermaats. De Graafschap kwam een kwartier voor het eindsignaal met tien man te staan, omdat Tim Receveur zijn tweede gele kaart pakte.

De Doetinchemmers moesten met tien man stand zien te houden. Dat lukte. De ploeg van Henk de Jong kwam wel goed weg bij een vrije trap van Daan Rienstra, die de lat raakte en even later de bal net over de lat schoot. De Graafschap moest het hebben van de counter, waarin het gevaarlijk was, maar niet doortastend genoeg.

Door het gelijkspel staat De Graafschap achtste, met vijf punten achterstand op Jong Ajax. De Graafschap speelde in de seizoensopener al gelijk tegen Jong PSV (2-2), en won daarna thuis van SC Cambuur (2-0). RKC pakte het eerste puntje van dit seizoen, en doet de laatste plaats voorlopig over aan Cambuur, dat zondag tegen FC Volendam speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen