Verhuurde Pereira verlengt contract bij Manchester United

2 september 2017, 20:58

Manchester United heeft de verbintenis van Andreas Pereira met een jaar verlengd. De middenvelder ligt nu vast tot medio 2019. De Engelse club meldt dat zijn nieuwe contract een optie voor een extra jaar heeft. In de slotdagen van de transfermarkt werd de 21-jarige Pereira gelinkt aan een verhuur aan FC Utrecht.

United besloot de in België geboren Braziliaan uiteindelijk te verhuren aan Valencia. Dit seizoen hoefde hij op Old Trafford op weinig speelminuten te rekenen. Getuige het contractnieuws heeft de club vertrouwen in Pereira.

"Andreas is al een goede voetballer", zegt José Mourinho op de website van The Red Devils. "Hij heeft het juiste karakter om zijn ontwikkeling verder te zetten. Ik twijfel niet aan zijn potentie om hier een van de grote spelers te worden."

Pereira is blij met zijn contractverlenging. "De manager bouwt hier een geweldig team, ik wil hier zo snel mogelijk deel van uitmaken. Dit seizoen hoop ik veel speeltijd te krijgen. Ik wil de manager bedanken voor zijn hulp en het geloof dat hij in mij toont."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen