Younes: "Voor Overmars was het duidelijk dat ik moest blijven"

1 september 2017, 10:33

Ondanks aanbiedingen uit het buitenland wilde Amin Younes bij Ajax blijven. De Duitse vleugelaanvaller wil de landstitel pakken, alvorens hij een volgende stap zet in zijn carrière. Ook de Amsterdammers wilden hem graag behouden.

"Ik heb met de club gesproken en voor Marc Overmars was het duidelijk dat ik moest blijven", zegt Younes tegen OVB Online. Voor de aanvaller was dat geen probleem. "Mijn contract loopt nog twee jaar door. Ik ben hier ook een belangrijke speler geworden, die de taal spreekt. Voor de club was het daarom belangrijk dat ik bleef. Voor mij was een transfer ook zwaar geweest, omdat een aantal spelers al was vertrokken. Ik wil absoluut kampioen worden, voor ik vertrek."

Ajax nam Younes twee jaar geleden over van Borussia Mönchengladbach. "Ajax is de meest speciale club uit mijn carrière. Zij hebben mij de mogelijkheid gegeven om international te worden. In meerdere opzichten is Ajax een speciale club. Vanwege de manier van voetballen, de manier waarop men met elkaar omgaat en vanwege de jonge spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen