ADO Den Haag stunt met huur van Kishna

31 augustus 2017, 23:17   Bijgewerkt: 31 augustus 2017, 23:23

ADO Den Haag heeft op de valreep van Deadline Day voor een verrassing gezorgd: Ricardo Kishna speelt dit seizoen in de Hofstad, zo meldt de Residentieclub donderdag via de officiële kanalen. De 22-jarige oud-Ajacied wordt gehuurd van het Italiaanse Lazio.

Een onbekende is Kishna zeker niet voor ADO. "Omdat het een oud-ADO speler is en ook nog eens een Hagenaar volg je Ricardo natuurlijk wel, maar niet met het idee om hem toe te voegen aan de selectie van ADO Den Haag", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op de website van de club. "Daar ga je pas over nadenken als het ineens tot de mogelijkheden behoort. Omdat we zeker weten dat Ricardo ons sterker gaat maken, willen we dat graag. En dat Ricardo zelf graag wil spelen in Den Haag helpt natuurlijk ook. Dit is een absolute win/win situatie."

Ruim twee jaar geleden vertrok Kishna bij Ajax en koos hij voor een avontuur bij Lazio. Een groot succes werd dat nooit. Het laatste half jaar speelde Kishna op huurbasis voor Lille. Zijn contract in Rome loopt nog twee jaar door.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen