Mbappé maakt langverwachte miljoenentransfer naar PSG

31 augustus 2017, 19:34   Bijgewerkt: 31 augustus 2017, 19:49

Kylian Mbappé verruilt AS Monaco voor Paris Saint-Germain. Beide clubs hebben de transfer, vlak voor aanvang van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Nederland, bevestigd. Mbappé speelt het eerste seizoen op huurbasis voor de Parijzenaars, vervolgens kan PSG hem vastleggen tot medio 2022. 

Over de transfersom worden geen officiële mededelingen gedaan, maar volgens berichten uit Franse media is in totaal 180 miljoen euro gemoeid met de eal. Daarmee is hij de op-een-na duurste speler ter wereld. PSG brak deze zomer al het transferrecord door 222 miljoen euro neer te leggen voor Neymar. Mbappé zit tijdens het duel met Oranje op de reservebank van Frankrijk.

Mbappé werd de hele zomer al in verband gebracht met een vertrek bij Monaco. Onder meer Real Madrid was in de race, maar is het Paris Saint-Germain geworden. "Het geeft veel voldoening om Mbappé te verwelkomen", zegt voorzitter Nasser Al-Khelaifi op de website van PSG. "Het is belangrijk voor het Franse voetbal dat we hem in onze competitie behouden. Zonder twijfel is hij de meest veelbelovende speler ter wereld."

Monaco speelde al in op het vertrek van Mbappé door Keita Baldé (Lazio) en Stevan Jovetic (Internazionale) aan te trekken.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen