Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Rhijn blij met AZ: "Het voetbal past goed bij mij"

Van Rhijn blij met AZ: "Het voetbal past goed bij mij"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 augustus 2017 – Ricardo van Rhijn is dit seizoen weer actief in de Eredivisie. De verdediger komt op huurbasis uit voor AZ. HIj laat weten dat hij niet lang na hoefde te denken over zijn keuze voor de Alkmaarders en is klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan.

"AZ is een heel goede en stabiele club in Nederland", begint Van Rhijn in zijn eerste interview met AZ TV. "Daarnaast speelt deze club het type voetbal wat bij mij past. Ik heb goede gesprekken gevoerd met John van den Brom en Max Huiberts. Door al die dingen samen heb ik besloten om naar AZ te komen."

Van Rhijn trainde woensdag ook al voor het eerst mee met zijn nieuwe club. "Ik vond het vooral fijn dat we direct veel met de bal hebben getraind, want dat had ik al een tijdje niet gedaan. Daarnaast hebben we veel positiespel gespeeld. Dat past goed bij mij", is de verdediger positief. "Ik moet nu gaan zorgen dat ik beter ben dan de mensen die hier al zijn. Het team wat er nu staat is goed. Maar ik denk dat als ik honderd procent fit ben, ik een goede versterking ben voor deze club. Ik ben hier niet gekomen om een jaar op de bank te gaan zitten", toont Van Rhijn zich strijdvaardig.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd