Van der Linden verruilt AZ op huurbasis voor Willem II

30 augustus 2017, 17:33

Jop van der Linden speelt de rest van het seizoen bij Willem II. Zowel AZ als Willem II maakt woensdag via de officiële website bekend dat de verdediger op huurbasis zal uitkomen voor de Tilburgers. In de huurovereenkomst is geen optie tot koop opgenomen.

Van der Linden is bij AZ nog in het bezit van een contract tot medio 2019. De 27-jarige verdediger kreeg echter in de zomer te horen dat hij dit seizoen in Alkmaar niet op heel veel speeltijd kon rekenen. Willem II was nog op zoek naar een ervaren verdediger en is dan ook blij met de komst van Van der Linden. "Het is geen geheim dat we op zoek waren naar een Nederlandssprekende ervaren speler, het liefst met Eredivisie-ervaring. Jop voldoet volkomen aan dat plaatje. We zijn vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn komst", zegt technisch directeur Joris Mathijsen op de clubwebsite.

Ook Van der Linden zelf is blij om een nieuwe uitdaging in Tilburg aan te gaan. "In Alkmaar had ik weinig perspectief op speeltijd. Het is sinds gisteravond allemaal snel gegaan, maar ik ben blij dat ik hier in Tilburg ben en dit seizoen voor Willem II speel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen