Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Aken definitief naar Sheffield: "Samen naar PL"

Van Aken definitief naar Sheffield: "Samen naar PL"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 augustus 2017 – De transfer van Joost van Aken van sc Heerenveen naar Sheffield Wednesday, dat uitkomt op het tweede niveau van het Engelse profvoetbal, is afgerond. De 23-jarige verdediger heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan de Championship-club.

"Ik ben hier als jeugdspeler enorm goed opgevangen en ik heb hier dan ook een fantastische tijd gehad. Daar ben ik de club, de trainers, medewerkers en de supporters enorm dankbaar voor", aldus Van Aken, sinds zijn zestiende bij Heerenveen, op de website van zijn oude werkgever. "Bij Sheffield hoop ik mezelf verder te kunnen ontwikkelen om zo op een dag samen de stap naar de Premier League te maken. We gaan er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen."

Technisch manager Gerry Hamstra vult aan: "Het is jammer dat we Joost zo vlak voor het einde van de transferperiode kwijtraken. Joost heeft zich echter altijd zeer correct opgesteld en dus wilden we hem deze kans niet ontnemen. De uitdaging in de Championship is hem dan ook gegund. Vanuit de jeugdopleiding heeft hij bijna honderd wedstrijden voor ons eerste elftal gespeeld. We wensen hem dan ook heel veel succes bij Sheffield Wednesday."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd