Begeerde Seri woest op Nice: "Ik voel me verschrikkelijk"

29 augustus 2017, 07:46

Spelers houden zich in de media vaak op de vlakte over een aanstaande transfer, maar dat geldt niet voor Jean Michaël Seri. De middenvelder van OGC Nice is woest op de clubleiding, nadat een transfer naar FC Barcelona hem door de neus geboord werd. De spelmaker heeft geen goed woord over voor de directie van zijn werkgever.

De 26-jarige middenvelder uit Ivoorkust stond in de belangstelling van Barcelona, maar Nice ging voor zijn transfer liggen. "Nice heeft zich niet aan de afspraken gehouden en dat doet mij veel pijn", zegt Seri tegen El Mundo Deportivo. "Ik ben daar eerlijk in. Ik voel me verschrikkelijk en wilde hierdoor afgelopen weekend niet in actie komen voor de club. Voetbal draait om plezier, maar dat is er op dit moment niet meer bij mij. Mijn droom om voor Barcelona te spelen is in duigen gevallen en dat is verschrikkelijk."

"Ik heb gehoord dat de deal om financiële redenen is afgeblazen en dat maakt me boos", vervolgt de Ivoriaan. "Toen ik hoorde dat de gesprekken beëindigd waren, werd ik gek. Op het kantoor van de directie was ik woedend, waardoor de muren trilden tijdens het gesprek met de directie. De leiders van de club zeiden helemaal niets, ze konden me niet eens in de ogen aankijken."

De 26-jarige middenvelder heeft in Nice nog een lopende verbintenis tot 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen