'Mbappé maandag medisch gekeurd bij Paris SG'

27 augustus 2017, 21:02

De geruchten doen al weken de ronde en morgen (maandag) lijken ze werkelijkheid te worden: de doorgaans betrouwbare Franse sportkrant l'Equipe meldt zondag dat de veelbesproken transfer van Kylian Mbappé van AS Monaco naar Paris Saint-Germain er gaat komen. Hij zou maandag medisch worden gekeurd in Parijs.

Volgens l'Equipe huurt Paris SG Mbappé eerst voor één jaar van Monaco, waarna het de 18-jarige aanvaller voor 180 miljoen euro definitief overneemt van de equipe uit het prinsdom. Daarmee wordt Mbappé de op één na duurste voetballer ooit. Eerder deze zomer legde Paris SG al 222 miljoen euro op tafel om Neymar weg te halen bij FC Barcelona. De formatie uit Parijs moest vorig seizoen de landstitel aan Monaco laten en wil deze jaargang sterker dan ooit terugkeren.

Mbappé beleefde afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in het eerste elftal van Monaco. In de Ligue 1 tekende hij in 29 wedstrijden voor vijftien doelpunten. In de Champions League was de Fransman in negen duels goed voor zes treffers. Monaco haalde de halve finale van het miljoenenbal.

Lees ook

Speleranalyse: Mbappé

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen