Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ slaat dubbelslag met Van Rhijn en Midtsjo

AZ slaat dubbelslag met Van Rhijn en Midtsjo

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 augustus 2017 – AZ slaat een dubbelslag in de laatste week van de zomerse transferperiode. De Alkmaarders maken zaterdag bekend dat Fredrik Midtsjo (Rosenborg BK) een vijfjarig contract heeft getekend. Daarnaast is de komst van Ricardo van Rhijn (foto) dichtbij. Er ligt een principeakkoord op tafel. AZ gaat de rechtsback huren van Club Brugge.

Midtsjo is een 24-jarige Noor, die op het middenveld speelt. "Midtsjo is technisch zeer vaardig en heeft een groot loopvermogen", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de website van de Noord-Hollanders. "De afgelopen drie jaar heeft hij zich als vaste kracht bij Rosenborg, met wie hij twee keer de dubbel won, opwerkt tot international. Hij is als aanvallende middenvelder een aanwinst voor ons team."

Van Rhijn
Van Rhijn wordt de volgende versterking voor AZ. Met hem is een principeakkoord bereikt. AZ zal hem voor een seizoen huren van Club Brugge. De rechtsback verruilde vorig seizoen Ajax voor Club Brugge, maar is daar op een zijspoor beland.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd