De Boer verder in problemen na nieuwe nederlaag Crystal Palace

26 augustus 2017, 17:56

Voor Frank de Boer zijn de zorgen bij Crystal Palace verder toegenomen. Zijn ploeg, met Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah als basisspelers, moest zaterdag tegen Swansea City de derde nederlaag op rij slikken: 0-2.

Crystal Palace verloor de eerste twee competitiewedstrijden van promovendus Huddersfield Town en Liverpool. Op Anfield verloren The Eagles pas in het laatste kwartier, en dat gaf de burger moed. Maar zaterdag in eigen huis tegen Swansea City, waar Mike van der Hoorn en Leroy een basisplaats hadden, moest De Boer vlak voor rust weer een mokerslag verwerken.T ammy Abraham hielp de bezoekers aan een voorsprong. Hij kon te eenvoudig voor zijn man komen, en verschalkte Wayne Hennessey.

De problemen namen drie minuten in de tweede helft verder toe. Jordan Ayew ontsnapte aan de aandacht van de defensie en verschalkte vervolgens Hennessey. Die klap kwam Crystal Palace niet meer te boven. De zorgen voor De Boer blijven zo onverminderd groot, want behalve nul punten scoorde Crystal Palace ook nog geen enkele keer.

Meer succes voor promovendi

Promovendi Brighton & Hove Albion, met Davy Pröpper in de gelederen, Newcastle United en Huddersfield Town hadden meer succes. Beide clubs raakten van de 'nul'. Brighton hield Watford op een doelpuntloos gelijkspel. Watford speelde het merendeel van de wedstrijd met tien man. Newcastle United versloeg in eigen huis West Ham United met 3-0. Joselu, Ciaran Clark en Aleksandar Mitrovi? scoorden. Bij Huddersfield Town – Southampton vielen geen goals.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!