Real Madrid klopt Fiorentina na doelpunt van Ronaldo

24 augustus 2017, 08:06

Mede door een doelpunt van Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid woensdagavond beslag gelegd op de Trofeo Santiago Bernabéu. De Koninklijke won de wedstrijd tegen Fiorentina met 2-1. De wedstrijd om de Trofeo wordt traditioneel gespeeld ter nagedachtenis van voormalig Real Madrid-voorzitter Santiago Bernabéu. Voor de editie van 2017 was het Italiaanse Fiorentina uitgenodigd, dat woensdag in Madrid brutaal een voorsprong pakte.

Al na vier minuten opende Jordan Veretout de score. De gelijkmaker van Borja Mayoral liet echter niet lang op zich wachten. Ronaldo hielp Real Madrid vervolgens nog voor rust aan een voorsprong. De Portugees trok van links naar binnen en schoot de bal hoog in het doel.

Ronaldo zit in de Spaanse competitie een schorsing uit, naar aanleiding van zijn duw aan de arbiter in het eerste duel om de Spaanse Super Cup met FC Barcelona. Ook het hoger beroep veranderde daar niets aan. Ronaldo moet de wedstrijden tegen Valencia, Levante en Real Sociedad nog aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen