Liverpool imponeert tegen Hoffenheim en pakt CL-ticket

23 augustus 2017, 22:41   Bijgewerkt: 24 augustus 2017, 00:21

Liverpool heeft woensdagavond vrij eenvoudig een ticket voor de groepsfase van de Champions League weten te bemachtigen. Op Anfield werd Hoffenheim 1899 met 4-2 verslagen. De heenwedstrijd won de formatie van Jürgen Klopp al met 1-2.

Liverpool kende in eigen huis een sterke start. Na iets meer dan twintig minuten spelen stond er namelijk al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Emre Can tekende voor de openingstreffer. Sadio Mané speelde Can met een prachtig hakje vrij en de middenvelder schoot vervolgens raak. Via Mohamed Salah en de tweede van Can werd de score al snel verder uitgebreid. Hoffenheim deed voor rust nog iets terug. Mark Uth was, net als in de heenwedstrijd, trefzeker. 

In de tweede helft benutte Liverpool lang niet zo veel kansen als voor rust. Na een uur spelen viel wel nog de vierde treffer voor de ploeg van Klopp. Roberto Firmino zorgde er op aangeven van Jordan Henderson voor dat het Champions League-ticket voor zijn club eigenlijk niet meer in gevaar was. Tien minuten voor tijd maakte Sandro Wagner nog de 4-2 voor Hoffenheim, maar het mocht niet meer baten.

Bij Liverpool begon Georginio Wijnaldum in de basis en speelde de gehele wedstrijd. De Nederlander was tweemaal dicht bij een treffer. De eerste keer stond de paal in de weg en op zijn andere inzet bracht doelman Oliver Baumann redding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen