Ten Hag heeft zin in duel met Zenit: "Mooie test voor ons"

24 augustus 2017, 00:19

FC Utrecht moet donderdag op bezoek bij Zenit Sint-Petersburg in de voorronde van de Europa League proberen om een 1-0 voorsprong te behouden. Erik ten Hag beseft dat het een uitdaging voor zijn ploeg gaat worden, maar hij heeft vooral zin in het duel.

"Wij hebben er zin in en zien deze wedstrijd tegen Zenit als een mooie uitdaging en test", zijn de duidelijke woorden van Ten Hag op de website van FC Utrecht. "De tegenstander staat 1-0 achter. Dat is een gegeven. Daar zullen zij iets aan moeten gaan doen. En daar moeten wij op voorbereid zijn." De trainer gaf nog niet prijs welke elf hij in Rusland het veld in gaat sturen. "We hebben keuzes. Het ligt heel dicht bij elkaar."

FC Utrecht haalde al vroeg in het seizoen versterkingen en Ten Hag zegt tevreden te zijn met de selectie die er nu staat. "We hebben een goede mix tussen ervaring en jonge honden. Het mooie van jonge honden is dat ze met lef en moed spelen. Dat kan ook mede dankzij die ervaren spelers, dankzij de rust en ervaring die deze spelers brengen', besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen