'Ajax krijgt gigantisch bod op Dolberg, Wöber door keuring'

23 augustus 2017, 07:50

"Wij laten niemand meer gaan", maakte Marc Overmars duidelijk nadat Davinson Sánchez voor minimaal 40 miljoen euro aan Tottenham Hotspur verkocht werd. Toch dient zich weer een mogelijkheid aan om een enorme zak geld te verdienen. Kasper Dolberg zou nu in één klap de duurste uitgaande speler ooit kunnen worden.

De Telegraaf meldt namelijk dat er een officieel bod van 50 (!) miljoen euro binnengekomen is op Dolberg. De bieding is gekomen van AS Monaco, dat het toptalent Kylian Mbappé kwijt lijkt te raken en daarom rondspeurt naar vervangers. Ajax verbrak deze zomer al het transferrecord met de verkoop van Sánchez, maar aan Dolberg kan de club uit Amsterdam dus nóg meer geld verdienen. Vooralsnog gebeurt dat niet, aangezien Ajax het Monegaskische bod resoluut van tafel zou hebben geveegd. Het is de vraag of de clubleiding ook nog voet bij stuk houdt als het bod verhoogt zal worden.

De timing van het megabod van Monaco is tamelijk knullig, aangezien Dolberg afgelopen zondag voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen gepasseerd werd door coach Marcel Keizer. Klaas-Jan Huntelaar kreeg de voorkeur en maakte direct de openingstreffer in het met 3-1 gewonnen duel. Een dag later mocht Dolberg wel de Johan Cruijff Prijs, voor het Talent van het Jaar, in ontvangst nemen op het voetbalgala. Deze werd uitgereikt door Peter Bosz, onder wiens vleugels Dolberg afgelopen seizoen op imponerende wijze doorbrak.

Wöber

Ondertussen is

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber (19) dinsdag succesvol door de medische keuring gekomen in Amsterdam, meldt De Telegraaf ook. De Oostenrijkse verdediger gaat een vierjarig contract tekenen in de ArenA, waar wellicht ook Siem de Jong terugkeert.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen