De Boer boekt in League Cup eerste zege met Crystal Palace

De Boer boekt in League Cup eerste zege met Crystal Palace

22 augustus 2017 – Frank de Boer heeft zijn eerste zege met Crystal Palace binnen. Na twee nederlagen in de Premier League werd in de strijd om de League Cup Ipswich Town verslagen. Op Selhurst Park was de ploeg van De Boer met 2-1 te sterk voor de club uit het Championship.Ipswich-manager Mick McCarthy liet voor de confrontatie al weten niet met zijn sterkste elftal te zullen aantreden. Hij wilde spelers sparen voor de competitie. Desondanks had Crystal Palace het nog best lastig in de eerste helft. De ploeg van De Boer was de bovenliggende partij, maar wist dat niet uit te drukken in kansen. 

De doelpunten vielen pas een kwartier voor tijd. James McArthur maakte de bevrijdende openingstreffer voor Crystal Palace. Zo'n tien minuten later verdubbelde hij de score en stelde zo de zege in de tweede ronde van de League Cup veilig. In de extra tijd deed voormalig FC Twente-speler Bersant Celina nog iets terug voor Ipswich, maar het mocht niet meer baten.

Patrick van Aanholt begon in de basis bij Crystal Palace en werd na 57 minuten naar de kant gehaald. Timothy Fosu-Mensah speelde de gehele tweede helft. Jaïro Riedewald kampt nog altijd met een liesblessure en zat dus niet bij de selectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019