Sparta bindt middenvelder, FC Dordrecht strikt back

22 augustus 2017, 11:05

Mark Veenhoven heeft zijn eerste contract getekend bij Sparta Rotterdam. De middenvelder, die momenteel nog in de beloftenploeg uitkomt, heeft zich voor twee seizoenen aan de club uit Spangen verbonden. Dat heeft Sparta officieel bevestigd.

Alex Pastoor ziet wel toekomst in Veenhoven, zo laat de coach weten op de clubwebsite. "Mark heeft zich het afgelopen jaar goed ontwikkeld in de O19, daarom maakte hij in de loop van het vorige seizoen al de stap naar Jong Sparta. In de voorbereiding op dit seizoen deed hij geregeld met het eerste mee en gaf hij de indruk op termijn dit niveau aan te kunnen en die kans willen wij hem geven", aldus Pastoor.

Dordrecht

Ondertussen heeft FC Dordrecht bekendgemaakt dat het Antonio Stankov heeft aangetrokken. De 26-jarige rechtsback uit Macedonië degradeerde afgelopen seizoen met Achilles '29 uit de Jupiler League, maar is dus behouden voor het tweede niveau van Nederland. Op dit niveau speelde de oud-speler van Roda JC, FC Oss, MVV Maatsricht, Viborg FF, Velje BK en Achilles '29 al 86 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen