Dolberg heeft plan om te blijven: "Daar focus ik me op"

22 augustus 2017, 09:03

Nadat Kasper Dolberg de prijs voor Talent van het Jaar in de wacht had gesleept, ging hij kort in op zijn eigen voetbaltoekomst. Deze lijkt vooralsnog in Amsterdam te liggen. Ondanks de belangstelling van buitenlandse clubs en de wisselbeurt tegen FC Groningen (3-1 winst) richt de jonge Deen zich louter op Ajax.

"Daar focus ik me wel op, daar richt ik me op", sprak Dolberg maandagavond op voetbalgala tegen De Telegraaf. "Het is mijn plan om komend seizoen bij Ajax te blijven", aldus de Deense international toe na het winnen van de Johan Cruijff Prijs. Dolberg kreeg de trofee, begeleid door lovende woorden, overhandigd door zijn oud-coach Peter Bosz. "De Eredivisie is een uitdagende competitie met veel talentvolle spelers, waardoor de prijs een enorme eer is."

Denemarken

Ondertussen is Dolberg opgeroepen voor de nationale ploeg van Denemarken, die in de komende interlandperiode tegen Polen en Armenië speelt. Lasse Schöne, Nicolai Jørgensen, Andreas Bjelland, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Christian Eriksen en Viktor Fischer herbergt de Deense selectie veel bekenden van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen