De Boer krijgt 'td' naast zich, Burnley trekt portemonnee

21 augustus 2017, 15:05

Om het scoutingsapparaat naar een hoger niveau te kunnen tillen en iemand te krijgen die meer op abstract niveau naar de selectie en het transferbeleid van de club kijkt, heeft Crystal Palace een technisch directeur aangesteld. Dougie Freedman gaat deze functie bekleden op Selhurst Park.

Frank de Boer krijgt dus een technische man naast zich. Voorzitter Steve Parish laat in een persbericht weten dat hij al een tijdje op zoek was naar een technisch directeur, die nauw gaat samenwerking met De Boer, de voorzitter zelf en hoofd jeugdopleiding Tim Coe. De Boer juicht de aanstelling toe, zo laat de Nederlander weten. "Ik heb bij Ajax altijd samengewerkt met een technisch directeur en heb altijd al het gevoel gehad dat dit een functie is die een club nodig heeft", aldus De Boer.

Burnley

Ondertussen heeft Burnley geïnvesteerd in haar selectie. De Premier League-club heeft Chris Wood weggekocht bij Leeds United. Met de komst van de 25-jarige Nieuw-Zeelander, die 44 goals voor Leeds maakte in 88 optredens in het Championship, is volgens de BBC 16,5 miljoen euro gemoeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen