Mokhtar baalt van arbitrage: "Word er onderhand moe van"

20 augustus 2017, 21:20

Er zijn na twee speelronden in de Eredivisie maar liefst vijf teams die nog geen puntenverlies hebben geleden. Maar als het aan Youness Mokhtar had geden hadden dat er zes moeten zijn, want zijn PEC Zwolle verdiende naar eigen zeggen meer op bezoek bij Sparta (1-1).

"Ik vind van wel. Ik denk dat we ook een aantal keren zijn benadeeld door de scheids en we hebben zelf ook een aantal keren kansen op de 1-2 laten liggen. Dus ik sta hier met een dubbel gevoel", vertelt de aanvaller tegenover RTV Oost

Over de arbitrage ging Mokhtar nog een tijdje door. "Ik word er onderhand wel een beetje moe van. Er staan zoveel scheidsrechters... langs de kant staat er één, een vierde official en een grensrechter staat erbij. De scheids staat er zelf bovenop en als je dan dit soort overtredingen niet ziet met z'n drieën... Dan kan je er zes bij hebben, maar dan werkt het niet."

"In de eerste helft werd Ryan Thomas neergetrokken en dan is er ook niets aan de hand", zo baalt Mokhtar verder. "Ik vond dat het zeker zijn tweede gele was en dan sta je met een man meer. Dan is de wedstrijd heel anders. Die mogelijkheid ontnam hij ons. Dat vond ik heel erg zuur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen