Nederlaag voor Spartak ondanks treffer en assists Promes

19 augustus 2017, 19:16

Quincy Promes had zaterdag een hoofdrol in de wedstrijd van Spartak Moskou tegen Lokomotiv Moskou. De Nederlands international was goed voor een doelpunt en twee assists, maar wist niet te voorkomen dat zijn ploeg met 3-4 verloor.

In eigen huis kende Spartak een prima start. Dankzij doelpunten van Denis Glushakov en Luiz Adriano was er al voor rust een 2-0 voorsprong. Bij beide treffers fungeerde Promes als aangever. Kort voor rust moest de thuisploeg echter verder met tien man nadat Aleksandr Samedov zijn tweede gele kaart ontving. Na rust wist Lokomotiv te profiteren van die rode kaart. Al snel was de stand weer gelijk.

Lokomotiv nam echter geen genoegen met slechts een gelijkspel en walsde direct verder over Spartak heen. In de negentigste minuut maakten de bezoekers er 2-4 van. Promes maakte kort erna nog de aansluitingstreffer, maar puntenverlies kon niet meer worden voorkomen.

Promes komt door zijn treffer op vijf doelpunten te staan. De Nederlands international voert samen met Aleksandr Kokorin van Zenit Sint-Petersburg de topscorerlijst aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen