De Boer met Crystal Palace laat onderuit tegen Liverpool

19 augustus 2017, 18:00   Bijgewerkt: 19 augustus 2017, 18:40

Crystal Palace blijft ook na de tweede speelronde in de Premier League nog op nul punten staan. De ploeg van Frank de Boer hield op bezoek bij Liverpool lang stand, maar de thuisploeg maakte een kwartier voor tijd alsnog het enige doelpunt van de wedstrijd.

Voor Crystal Palace was de eerste uitwedstrijd van het seizoen direct een lastige. Waar het team van De Boer een week eerder met 0-3 onderuit ging tegen Huddersfield Town, kwam Palace tegen Liverpool heel wat beter voor de dag. Liverpool slaagde er in de eerste helft niet in om door de verdediging heen te breken.

Ook in de tweede helft bleef het scorebord lange tijd 0-0 aangeven. Met nog iets meer dan een kwartier te gaan werd het verzet van Crystal Palace dan toch gebroken. Het was Sadio Mané die de 1-0 kon binnentikken na verkeerd ingrijpen van verdediger Scott Dann. Dat bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij Crystal Palace ontbrak Jairo Riedewald vanwege een blessure. Patrick van Aanholt en Timothy Fosu-Mensah hadden wel een basisplaats. Bij Liverpool deed Georginio Wijnaldum mee, hij werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald.

Leicester City-Brighton & Hove Albion

Voor Leicester City zijn de eerste drie punten van het seizoen wel binnen. Promovendus Brighton & Hove Albion, met Davy Pröpper in de basis, werd vrij gemakkelijk met 2-0 verslagen. Shinji Okazaki brak al in de eerste minuut de ban voor de thuisploeg. Leicester wist de vliegende start echter niet direct een goed vervolg te geven en verdubbelde pas in de tweede helft de score. Harry Maguire zorgde voor de 2-0. 

Bournemouth-Watford

Het Bournemouth van Nathan Aké heeft ook nog geen punt weten te pakken. Zaterdagmiddag was Watford met 0-2 te sterk. De bezoekers kwamen pas in het laatste kwart van de wedstrijd tot scoren. Richarlison opende de score. Etienne Capoue bepaalde vier minuten voor tijd de eindstand op 0-2. Aké speelde vanaf het begin mee bij Bournemouth. Bij Watford had Nordin Amrabat een basisplaats.

Overige uitslagen:

Burnley-West Bromwich Albion 0-1

Southampton- West Ham United 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen