PSV: Room gepresenteerd, Douglas Santos komt eraan

18 augustus 2017, 15:56

PSV heeft op deze vrijdag een nieuwe keeper gepresenteerd en heeft goede hoop dat er snel nog een aanwinst zal volgen. De van Vitesse overgekomen Eloy Room mag zich officieel PSV'er noemen en de Braziliaanse linksachter Douglas Santos lijkt dit voorbeeld snel te kunnen volgen.

De 28-jarige Room werd officieel aan de pers voorgesteld, nadat hij de omgekeerde weg van Remko Pasveer heeft bewandeld. "Ik ben blij om hier te zijn", zegt Room via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever. "Als PSV zich meldt is dat een compliment, PSV is een grote club, een begrip in Nederland. Daarnast was ik toe aan een nieuwe stap. Ik denk dat PSV heel goed bij me past en ik heb zin dat te laten zien."

Douglas Santos

Het lijkt verder een kwestie van tijd voordat PSV de komst van Douglas Santos ook officieel kan maken. De 23-jarige Braziliaan moet Jetro Willems opvolgen als linksachter. Onder meer het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf melden dat de back hard op weg is naar PSV. De Zuid-Amerikaan staat nu nog onder contract bij Hamburger SV. PSV zou nog even moeten wachten tot HSV de komst van de Griek Konstantinos Stafylidis (zaterdag saillaint genoeg de tegenstander van HSV, met FC Augsburg) kan afronden, voordat een huur- of koopdeal beklonken kan worden. Cocu heeft deze ontwikkelingen volgens De Telegraaf bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen