Diego Costa vindt dat Chelsea water bij de wijn moet doen

18 augustus 2017, 13:39

De bij Chelsea uit de gratie geraakte Diego Costa zinspeelt al een tijdje nadrukkelijk op een terugkeer naar Atlético Madrid en de spits heeft wederom scherp gereageerd op vragen over zijn situatie. In gesprek met ESPN Brazil zegt de Spaanse international dat Chelsea hem bewust een comeback bij Atlético door de neus wil boren.

Het is geen geheim dat de 28-jarige Diego Costa het liefst zo snel mogelijk op het vliegtuig naar Madrid stapt. Atlético wil hem wel terughalen, maar kampt momenteel nog met een transferverbod en wil bovendien niet de hoofdprijs voor de spits betalen. Het gat tussen wat Chelsea vraagt en wat Atlético biedt is daarom groot. "Ik heb interesse in Atlético, maar als de partijen er niet uitkomen, dan kan ik niet blijven wachten. Een club moet ook wel wat voor mij over hebben. Ik denk dat ik ook wel zo is bij Atlético, maar de vraag van Chelsea is simpelweg onmogelijk."

"Ik weet dat het bod op mij groter is dan wat Chelsea in 2014 voor mij betaald heeft (40 miljoen euro, red.)", vervolgt Diego Costa. "Ik heb ze dus genoeg teruggegeven. Ik weet niet hoeveel ze precies vragen, maar mijn zaakwaarnemer zegt dat Atlético niet in de buurt kan komen. Zij kunnen geen fortuin betalen, hoe geliefd ik er ook ben."

"Chelsea heeft me aangeboden bij diverse clubs, maar ik ben altijd duidelijk geweest: als ik niet in de plannen voorkwam, dan wilde ik zelf mijn bestemming kiezen. Anders is geld namelijk de drijfveer en dat wil ik dus niet. Ik vind dat ze rekening moeten houden met wat ik allemaal gedaan heb voor de club", stelt Diego Costa verder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen