Ayoub wint race tegen klok en is basisklant tegen Zenit

16 augustus 2017, 17:19

Yassin Ayoub werd afgelopen vrijdag in de met 0-3 gewonnen Eredivisie-opener tegen ADO Den Haag met een blessure van het veld getild, maar de middenvelder is tijd hersteld voor de eerste ontmoeting met Zenit St. Petersburg. Tegen de Russen strijdt FC Utrecht om een plek in de poulefase van de Europa League.

Het zag er na een scan al goed uit en Ayoub heeft de interessante clash tegen Zenit dus gered. Dat geldt niet voor Simon Makienok, Anouar Kali, Rico Strieder, Patrick Joosten en Chris David, die allen kampen met blessures. Bovendien zijn aanvoerder Willem Janssen en Ramon Leeuwin geschorst. Dat houdt in dat Robin van der Meer met Mark van der Maarel (nu captain) in het centrum van de defensie speelt. Opvallend is dat aanwinst Dario Dumic nog op de bank zit.

Bij Zenit zijn Domenico Criscito (aanvoerder), Branislav Ivanovic, Alexander Kokorin en Yuri Zhirkov de bekendste namen. De Russen worden gecoacht door de Italiaan Roberto Mancini. Lees in onze voorbeschouwing meer over de tegenstander van Utrecht.

De Sloveen Slavko Vincic is de leidsman bij het duel in Stadion Galgenwaard, dat om 18.00 uur afgetrapt wordt.

Opstellingen

FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Van der Maarel, Van der Meer, Braafheid; Van de Streek, Ayoub, Emanuelson, Labyad; Dessers, Kerk.

Zenit St. Petersburg: Lunev; Smolnikov, Mammana, Ivanovic, Criscito; Yerokhin, Paredes, Kranevitter; Driussi, Kokorin, Zhirkov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen