Van de Looi maakt scheenbeschermers op trainingen verplicht

16 augustus 2017, 17:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Willem II bouwt men sinds vorige week meer voorzichtigheid in bij de trainingen. Lang niet iedereen draagt altijd scheenbeschermers tijdens de oefensessies, maar bij de onderlinge partijtjes wordt er voorlopig geen risico meer genomen in opdracht van Erwin de Looi.

"Omdat er vorige week drie jongens een tikje kregen terwijl ze die dingen niet droegen", verklaart de trainer tegenover het Brabants Dagblad. "Nou viel de schade uiteindelijk mee, maar het is toch vervelend als je om die reden een wedstrijd moet missen. Ik wil dat ze tijdens de trainingspartijtjes duels aangaan zoals in de wedstrijden. Dan moeten ze zich ook beschermen op dat niveau"

Spelers reageren verschillend. Zo is Thom Haye geen voorstander. "Ik vind het niet lekker zitten. En dat geldt voor bijna alle spelers. Maar het is niet anders, ik doe ze nu wel aan. Dat is even wennen, meer niet."

Voor Fran Sol maakt het echter weinig uit. "Ik deed altijd al mijn scheenbeschermers aan als we een wedstrijdje gingen spelen op de training. Want voor mij is dat niet anders dan een echte wedstrijd. En ik ben een aanvaller, dus ik krijg meer aanslagen te verwerken dan spelers in andere linies."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen