Utrecht houdt hand op knip en vangt wegvallen Kali intern op

Utrecht houdt hand op knip en vangt wegvallen Kali intern op

16 augustus 2017 – FC Utrecht gaat het wegvallen van Anouar Kali intern opvangen. De middenvelder, die vorige week werd aangetrokken, kampt met een achillespeesblessure en moet twee maanden toekijken. Utrecht had hem gehaald als vervanger van de naar Australië vertrokken Wout Brama."Als eerste hebben we natuurlijk Rico Strieder. Het gaat heel goed met hem", zegt trainer Erik ten Hag tegen De Telegraaf. "Hij traint alweer mee, maar is nog niet wedstrijdfit. Later deze week gaat hij op de groepstraining meer volledig meedoen, dus dat is buitengewoon vreugdevol."

Ten Hag vervolgt: "Anouar is er een aantal maanden uit, maar niet de rest van het seizoen. Dus in eerste instantie is er niet echt de noodzaak om op die positie een specialist te halen." De oefenmeester zegt daarbij dat er nog meer 'uitermate' geschikt zijn om positie van Kali op te vullen.

Ramon Leeuwin is daar een van, maar hij is geschorst van het Europese duel van woensdag met Zenit St. Petersburg. Tegen de Russen lijken Sean Klaiber en Urby Emanuelson de belangrijkste kandidaten om de positie van controlerende middenvelder in te vullen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019