Stoke City neemt Jesé op huurbasis over van PSG

16 augustus 2017, 10:24

Stoke City huurt Jesé Rodriguez dit seizoen van Paris Saint-Germain. De 24-jarige spits werd vorig jaar door de alweer vertrokken technisch directeur Patrick Kluivert bij Real Madrid opgepikt, maar zijn verblijf in Parijs werd een teleurstelling. Hij speelde het laatste half jaar op huurbasis voor Las Palmas. 

"Jesé was in beeld op het moment dat PSG duidelijk maakte dat zij hem wilden verhuren. Wij zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen", zegt algemeen directeur Tony Scholes op de website van The Potters.

Kluivert nam hem een jaar geleden voor een kleine 25 miljoen euro over van de Koninklijke. De Spanjaard speelde negen seizoenen voor Real Madrid, met 12 doelpunten in 62 wedstrijden."Hij heeft in Parijs niet zijn mooiste periode van zijn carrière gehad. Jesé is nog steeds jong en gemotiveerd een goede indruk achter te laten in de Premier League", aldus Scholes. 

Bij Stoke wordt de spits teamgenoten van onder meer Erik Pieters en Bruno Martins Indi. Tegelijkertijd maakte de Engelse club ook bekend dat een andere spits de deur in het bet264 Stadium achter zich dichttrekt. Joselu is voor ruim vijf miljoen euro vertrokken naar Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen