Favre geeft Sneijder de tijd: "Twee maanden niet gespeeld"

15 augustus 2017, 20:56

Wesley Sneijder ontbreekt in de selectie van OGC Nice wanneer die ploeg het in de voorronde Champions League opneemt tegen Napoli. De van Galatasaray overgekomen middenvelder is nog niet speelklaar en krijgt van trainer Lucien Favre alle tijd om aan zijn fitheid te werken.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Napoli, ging Favre ook in op de situatie van de ontbrekende Sneijder en Mario Balotelli. "Ze hebben dinsdagochtend allebei individuele en krachttraining gedaan. Dat verliep goed. We hopen hen zo snel mogelijk er weer bij te hebben, maar willen niks overhaasten", zegt de trainer, die de Nederlander de tijd geeft om wedstrijdfit te raken. "Hij heeft twee maanden niet gespeeld en alleen voor zichzelf getraind in Nederland. Hij moet helemaal fit zijn voor we hem kunnen opstellen."

Favre verwacht dat Nice het woensdag tegen Napoli lastig zal gaan krijgen. "We waren al heel blij dat we het tegen Ajax gehaald hebben. Dat was een lastige wedstrijd tegen een zeer goed team. We moeten er zelf in geloven en als een echt team spelen. Maar het belangrijkste is dat we dit jaar actief zijn op een Europees toernooi", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen