Mancini: "Verwacht dat Utrecht zal gaan aanvallen"

15 augustus 2017, 18:58

Roberto Mancini kijkt uit naar het treffen met FC Utrecht in de voorronde van de Europa League woensdagavond. De trainer van Zenit-Sint Petersburg verwacht dat Utrecht trouw zal blijven aan de Nederlandse speelstijl en zal gaan aanvallen in eigen huis.

Mancini wil in De Galgenwaard geen genoegen nemen met een gelijkspel. "We gaan voor de winst, maar Utrecht zal er alles aan doen om dat te voorkomen. Het zal lastig worden, maar niks is onmogelijk. Ik hoop op een positief resultaat. Utrecht speelt zoals de meeste Nederlandse clubs en dat zal moeilijk zijn voor ons. Ik verwacht dat ze zullen gaan aanvallen. Ze hebben een goed team en een prima trainer", complimenteert hij op de clubwebsite van de Russen Erik Ten Hag.

Waar Utrecht enkele afwezigen heeft, is de selectie van Zenit vrijwel volledig fit. "Iedereen is er klaar voor. Maar onze laatste wedstrijd is slechts veertig uur geleden, dus over sommige spelers twijfel ik nog wel", verklaart Mancini, die niks wil weggeven over de formatie van Zenit. "Hoe we gaan spelen is niet van groot belang. Het belangrijkste is dat de spelers die starten honderd procent fit zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen